R O B I N + D O M I N I Q U E
 • R O B I N + D O M I N I Q U E

 • Hello! Wij zijn Robin & Dominique, onlangs getrouwd en samen vormen wij de gezichten achter Homan Photography. Momenteel wonen wij in Landgraaf, in het zuiden van Limburg.

  Meer dan 5 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen en in de zomer van 2015 hebben we ons verloofd. We kwamen er al snel achter dat trouwen op traditionele wijze niet aan ons besteed was (no offense!) en besloten om te trouwen op de manier die bij ons als koppel past. In augustus 2017 hebben wij dan ook samen een hele grote droom van ons waargemaakt: we zijn getrouwd in IJsland.

  Samen genieten we enorm van reizen, muziek, verse koffie en wandelingen in de natuur, maar hetgeen dat ons het meest verbindt is fotografie. Het groeide met ons mee zoals onze liefde voor elkaar en zo is Homan Photography ontstaan.

W E R K W I J Z E
 • W E R K W I J Z E

 • Wij werken op jullie bruiloft met z’n tweeën en dat is voor ons echt een droom die uitkomt. Op deze manier kunnen wij alle belangrijke momenten van jullie dag vastleggen en ook op twee plekken tegelijk werken. Zo fotografeert Dominique altijd het klaarmaken van de bruid en zal Robin de voorbereiding van de bruidegom vastleggen. De rest van jullie dag leggen wij beiden vast vanuit verschillende perspectieven. We hebben elk ons eigen oog voor detail en samen maakt ons dat een uniek team.

  Om ieder koppel alles te kunnen geven, vinden we het belangrijk dat we goed bij elkaar passen en qua ideeën op één lijn zitten. Onze stijl en werkwijze moet bij jullie passen. Als dit het geval is, raden we jullie aan om ons contactformulier zo volledig en uitgebreid mogelijk in te vullen. Aan de hand daarvan nodigen we jullie graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons thuis of via Skype. Hierbij bespreken we alle details en ideeën van jullie dag. Als er een klik is, leggen wij met alle liefde jullie verhaal vast en zorgen we dat jullie dag onvergetelijk zal blijven.

T R O U W E N
 • T R O U W E N

 • Foto’s van jullie grote dag zijn herinneringen die jullie de rest van jullie leven zullen koesteren. Het is, naast de trouwringen, het enige tastbare dat achterblijft en naderhand met trots gedeeld kan worden met familie en vrienden. Door alle emoties en mooie momenten worden tijd en details al gauw vergeten. Het is onze taak om jullie dag en alle details daaromheen vast te leggen, zodat jullie deze keer op keer weer kunnen herbeleven. Wij besteden veel zorg en aandacht aan jullie aanvraag en zijn graag persoonlijk in ons contact naar jullie. Ook denken wij graag met jullie mee. Om jullie de beste ervaring te bieden, raden we jullie aan om 6 tot 12 maanden vóór jullie bruiloft contact met ons op te nemen.

  Wij wonen in het zuiden van Limburg, maar beperken ons niet tot Limburg alleen. Het is voor ons een eer om jullie vast te mogen leggen in zowel binnen- als buitenland. Hebben jullie plannen om te gaan trouwen in het buitenland? Let us know! Zelf zijn wij ook in het buitenland getrouwd en voor ons bestaat er geen avontuurlijkere manier om elkaar de liefde te verklaren. We reizen dan ook graag met jullie mee!