LOVESHOOTSimone + PhilipBrunsummerheide, Nederland

Oh, wat zijn we toch dol op shoots in de winter! En al helemaal als er sneeuw ligt en het water bevroren is. De kleuren in de lucht zijn prachtig en de verschillende laagjes kleding zorgen voor een romantische sfeer. Vaak zorgt de winterzon juist voor mooie, zachte kleuren op foto! Maar.. die mooie foto’s zijn natuurlijk niet vanzelfsprekend en je moet het wel zien zitten om bijvoorbeeld vroeg op pad te gaan en zonder jas in de sneeuw te willen staan! Dat is toch iets dat sommige mensen niet zien zitten en dat vinden we zo jammer, want wat is nu een uurtje vroeg op of in de kou staan als je zulke mooie herinneringen voor altijd hebt?

Gelukkig deelden Simone en Philip deze mening met ons! Op Valentijnsdag (onbewust gepland trouwens haha) waren we al behoorlijk vroeg op pad met z’n vieren. Het was 6 graden onder nul, maar dat weerhield ons er niet van om bijna een uur te fotograferen. Samen met de thermoskan koffie (en hier en daar een oefeningetje om warm te blijven) hebben we het gered en is dit het resultaat!

Simone en Philip zijn trouwens niet alleen hele leuke mensen in real life en op foto, maar ze zijn ook nog super ambitieus! Zo is Simone mede-eigenaar van Hairsalon Saluu en werkt Philip voor zichzelf als videograaf. Daarnaast hebben ze een webshop waar ze de mooiste Scandinavische items in aardse tinten en kleuren verkopen: Noa Heem. Check it out!

koppelshoot loveshoot Limburg brunssummerheidekoppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburgkoppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburgkoppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburgkoppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburgkoppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg koppelshoot loveshoot brunssummerheide Limburg