DESTINATON WEDDINGTrouwen in Frankrijk | Julia + MarioChâteau de Bouthonvilliers, Frankrijk

Julia en Mario droomden altijd al van een bruiloft waarbij ze konden dineren aan een lange, mooi gedekte tafel met hun meest dierbare familie en vrienden tot de zonsondergang. En soms komen dromen gewoon uit.

Afgelopen augustus hadden wij de enorme eer om de prachtige bruiloft van Julia en Mario te mogen vastleggen. Zij trouwden in aanwezigheid van hun meest dierbare familie en vrienden in het prachtige Chateau de Bouthonvilliers, in het midden van Frankrijk.

Meer dan 100 hectare grond en een groot bos omringen dit prachtige landgoed, dat al meer dan 200 jaar in bezit is van de familie van de eigenaar. Alle spullen die in het chateau staan, zijn authentiek en staan nog veelal op dezelfde plekken als vroeger. Op de vrijdagavond zijn wij aangekomen bij het chateau, waar we welkom werden geheten door Julia en Mario. Mario gaf ons een rondleiding door het gebouw en de omgeving. Hij liet ons de grote boom zien waar de ceremonie zou plaatsvinden en liet ons alle belangrijke kamers zien.

Vervolgens ontmoetten we ook Katrien, van Katrien Kookt. De ontzettend getalenteerde chefkok voor het hele weekend. Van de barbecue op vrijdagavond tot aan de taart na de ceremonie, tot aan het diner op de trouwdag zelf. Het eten was echt fantastisch. De styling was in handen van Julia zelf. Omdat ze zelf met haar bedrijf ‘Madame Petite’ hele toffe bruiloften styled, wisten we dat dit echt ontzettend gaaf zou worden. Daarnaast werden de bloemstukken verzorgd door Edénique Floral Design, dus de styling van dit weekend was on point.

Het gastenaantal lag onder de 20 personen, waardoor dit echt een heel intieme bruiloft was. We voelden ons direct op ons gemak en hebben onszelf meer dan welkom gevoeld het hele weekend. Na de toost zijn we met Julia en Mario foto’s gaan maken in de nabije omgeving en het pittoreske dorpje Dangeau. Bij terugkomst werd de locatie gereed gemaakt voor het diner, waar we hebben genoten van heerlijk eten, goede gesprekken en fijn gezelschap.

Fotografie: Homan Photography | Jurk: Alexandra Grecco |
Bloemen: Edénique Floral Design| Styling: Madame Petite – Vintage Verhuur |
Catering: Katrien Kookt | Ring: Bobini Roots | Locatie: Château de Bouthonvilliers