DESTINATON WEDDINGTrouwen in Frankrijk | Milou + NilsCôté Verger, Frankrijk

Trouwen in Frankrijk was voor Milou en Nils een grote droom die zij op 1 september 2018 zagen uitkomen. Milou, die bij Wild at Heart Bridal in Nijmegen werkt, wist precies hoe ze dit zouden gaan aanpakken. Waarom op één dag trouwen als je er gewoon een heel weekend van kan maken? Geen lange gastenlijsten, verre familie en vage kennissen, maar een weekend lang de liefde vieren met je meest dierbare familie en vrienden in Zuid-Frankrijk.

Milou en Nils hadden samen een aflevering gezien van het tv-programma: ‘Ik vertrek’. De prachtige locatie van Esther en Alexander viel direct op en ze wisten dan ook gelijk: als wij dan ook écht gaan trouwen in Frankrijk; dan wordt dit onze trouwlocatie. Zo kwamen zij dus uiteindelijk terecht bij Côté Verger, een heel mooi landhuis met een grote tuin, vol met volwassen bomen, omgeven door prachtige wijngaarden. Op de bovenverdieping van het huis waren een aantal kamers beschikbaar voor Milou en Nils en een aantal familieleden. De overige gasten sliepen in tenten, verspreid door de grote tuin van de locatie. Dit zette dan ook gelijk de toon voor de relaxte sfeer van het weekend.

Op vrijdag kwamen wij aan bij Côté Verger, evenals de meeste gasten. Deze avond hebben we het gezelschap een beetje leren kennen en samen gegeten aan een lange tafel in de tuin. Het werd niet te laat, want zaterdag was natuurlijk de grote dag. Op zaterdagochtend werd er samen ontbeten en heel relaxed toegeleefd naar de ceremonie. Iedereen had zijn eigen tempo en zijn eigen taken om de locatie klaar te maken voor de ceremonie. Qua styling hoefde er niet heel veel te gebeuren, want een ceremonie tussen de Franse wijngaarden heeft gewoon niet veel extra’s nodig.

Tijdens de ceremonie was goed te merken hoe intiem en persoonlijk deze bruiloft was. De ceremonie werd geleid door de broer van Milou voor de ogen van een klein gezelschap. Esther en Alexander van de locatie schoven ook aan en ook zij hielden het niet droog. Dit geeft wel een beetje aan hoe iedereen dit weekend beleefde en hoe betrokken iedereen was. Na de ceremonie werd er geproost en vervolgens zijn wij een stukje in de omgeving gaan rijden, opzoek naar een mooie plek voor de shoot. Toen we terugkwamen werd er al flink gefeest en was de tafel al ontzettend mooi ingedekt en gestyled door Esther. De avond werd ingeluid met een mooi diner, gevuld met persoonlijke speeches om vervolgens de avond af te sluiten met een tof feest voor het landhuis.

Omdat we zelf ook zijn getrouwd in het buitenland, snappen wij de keuze om te trouwen in Frankrijk helemaal. Wij sluiten ons dan ook helemaal aan bij de woorden van Milou en Nils:

“Volg je eigen hart. Probeer niet te veel te voldoen aan verwachtingen van anderen, maar maak er jouw eigen feest van.”

Fotografie: Homan Photography | Rok & Top: Alexandra Grecco + Sluier: Rue De Seine via Wild At Heart Bridal | Trouwschoenen Milou: Loeffler Randall | Haaraccessoire: Maison Sabben | Trouwpak: L’Atelier Amsterdam |
Bloemen: Judith Slagter Florals | Videograaf: Pixelmade | Locatie: Côté Verger

cote verger zuid-frankrijkcote verger Frankrijk cote verger frankrijkcote verger frankrijkcote verger bruiloft frankrijkcote verger frankrijkcote verger bruiloft trouwfotograaf frankrijk cote verger frankrijk dordogne cote verger frankrijk dordognecote verger frankrijk dordogne cote verger frankrijk dordognetrouwfotograaf bruiloft frankrijk cote verger trouwfotograaf bruiloft frankrijk cote verger trouwfotograaf bruiloft frankrijk cote vergerTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograaf Trouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafTrouwen-in-frankrijk-trouwfotograaf-bruidsfotograafbruiloft frankrijk destination wedding sfeerTrouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograaf Trouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograaf Trouwen frankrijk destination wedding photographer trouwfotograafbruiloft destination wedding sfeer diner sfeer diner bruiloft familie vriendensfeer familie bruiloft wedding bruid bruidegom bruiloft trouwenbruidegom lachen familie dinerfamilie vrienden lachen bruiloft vrienden speech bruiloftbruiloft gezellig trouwen bruiloft kampvuur gezellig avondceremonie trouwen frankrijk wedding bruidsfotograaftrouwen bruiloft gasten frankrijk sfeer spelletje bruiloft bruiloft gasten vrienden sfeertrouwfotograaf hond bruiloft hondje ontbijten bruiloft weekend wedding ontbijt bruiloft gastengasten juichen bruiloft ontbijt gasten bruiloft familie cote verger bruid bruidegom ontbijten bruid bruidegom ontbijt gasten ontbijten bruiloft frankrijkbruid bride speech ontbijt destination wedding France frankrijk speech bruid speech lachen moeder bruidegom speech wedding bruiloft speech bruiloft zwart witbruiloft proosten ontbijt bruid moeder bruid vader bruiloft frankrijk